Цени Проект Редута стадион Академик

нивокотапомещениеплощКиКвКивКсп/КпгF2K%F3Бруто
площ
Ед ценаЦЕНА
Сутерен 1-2,65Паркомясто113,701,030,811,293,9612,8326,53продаден
Паркомясто215,101,030,812,444,3614,1429,24продаден
Паркомясто315,001,030,812,364,3314,0429,04продаден
Паркомясто416,301,030,813,434,7115,2631,56продаден
Паркомясто519,351,030,815,945,5918,1237,47продаден
Паркомясто613,751,030,811,333,9712,8726,62продаден
Паркомясто714,051,030,811,584,0613,1527,20продаден
Паркомясто814,151,030,811,664,0913,2527,40продаден
Паркомясто914,451,030,811,914,1813,5327,98продаден
Паркомясто1014,451,030,811,914,1813,5327,98продаден
Паркомясто1114,451,030,811,914,1813,5327,98продаден
Паркомясто1213,751,030,811,333,9712,8726,62продаден
Паркомясто1317,001,030,814,014,9115,9232,92продаден
Паркомясто1416,251,030,813,394,7015,2131,46продаден
партер±0,00Паркомясто1511,501,031,0011,794,1313,3924,89продаден
Паркомясто1611,151,031,0011,434,0112,9924,14продаден
Паркомясто1714,051,031,0014,405,0516,3630,41продаден
Паркомясто1814,151,031,0014,505,0916,4830,63продаден
Паркомясто1914,451,031,0014,815,1916,8331,28продаден
Паркомясто2014,451,031,0014,815,1916,8331,28продаден
Паркомясто2114,451,031,0014,815,1916,8331,28продаден
Паркомясто2213,751,031,0014,094,9416,0129,76продаден
319,70    285,13100,00323,98643,68 
Сутерен 2-5,30мазе13,381,001,001,000,301,010,050,223,60продаден
мазе23,381,001,001,000,301,010,050,223,60продаден
мазе33,381,001,001,000,301,010,050,223,60продаден
мазе43,381,001,001,000,301,010,050,223,60продаден
мазе53,381,001,001,000,301,010,050,223,60продаден
мазе62,801,001,001,000,300,840,050,182,98продаден
мазе73,651,001,001,000,301,100,060,233,88продаден
мазе83,551,001,001,000,301,070,060,233,78продаден
мазе93,701,001,001,000,301,110,060,243,94продаден
мазе103,601,001,001,000,301,080,060,233,83продаден
мазе113,271,001,001,000,300,980,050,213,48продаден
мазе123,151,001,001,000,300,950,050,203,35продаден
мазе132,451,001,001,000,300,740,040,162,61продаден
мазе143,501,001,001,000,301,050,060,223,72продаден
мазе153,501,001,001,000,301,050,060,223,72продаден
мазе163,501,001,001,000,301,050,060,223,72продаден
мазе173,351,001,001,000,301,010,050,213,56продаден
мазе184,051,001,001,000,301,220,070,264,31продаден
мазе194,051,001,001,000,301,220,070,264,31продаден
мазе205,451,001,001,000,301,640,090,355,80продаден
мазе215,451,001,001,000,301,640,090,355,80продаден
Сутерен 1-2,65мазе2210,601,001,001,000,303,180,170,6811,28продаден
партер±0,00ателие163,301,001,001,041,0065,523,5513,9577,25продаден
I+2,65ателие274,251,001,001,041,0076,854,1716,3790,62продаден
апартамент177,851,031,021,021,0083,024,5017,6895,53продаден
апартамент253,251,031,021,021,0056,783,0812,0965,34продаден
апартамент376,951,031,021,021,0082,064,4517,4894,43продаден
II+5,50апартамент4102,000,981,021,021,00103,495,6122,04124,04продаден
апартамент599,151,031,021,021,00105,735,7322,52121,67продаден
апартамент686,401,001,021,021,0089,454,8519,05105,45продаден
III+8,35апартамент7102,000,981,021,021,00103,495,6122,04124,04продаден
апартамент899,151,031,021,021,00105,735,7322,52121,67продаден
апартамент986,401,001,021,021,0089,454,8519,05105,45продаден
IV+11,20апартамент10102,000,981,021,021,00103,495,6122,04124,04продаден
апартамент1199,151,031,021,021,00105,735,7322,52121,67продаден
апартамент1286,401,001,021,021,0089,454,8519,05105,45продаден
V+14,05апартамент1388,750,981,021,021,0090,054,8819,18107,93продаден
апартамент1499,151,031,021,021,00105,735,7322,52121,67продаден
апартамент1586,401,001,021,021,0089,454,8519,05105,45продаден
ППН 1+16,90апартамент16125,551,021,021,021,00132,587,1928,24153,79продаден
апартамент1755,300,991,021,021,0056,683,0712,0767,37продаден
ППН 2+19,75апартамент1883,501,030,961,011,0083,394,5217,76101,26продаден
1833,42    1844,06100,00392,752226,17